SCHOOL SCHEDULE

Semester Exam Schedule will be put in the announcements

REGULAR SCHEDULE

Warning Bell - 10 Minutes to Get to Class

First Period

Second Period

Third Period

Fourth Period

Fifth Period

Lunch (1)

Lunch (2)

Lunch (3)

Sixth Period

Seventh Period

Dismissal

7:30 A.M.

7:40 - 8:35 a.m. (55 min.)

8:40 - 9:29 a.m. (49 min.)

9:34 - 10:23 a.m. (49 min.)

10:28 - 11:17 a.m. (49 min.)

(55 min. classes for Lunches 1 & 3; 50 min. for Lunch 2)

11:17 - 11:47 a.m.
(Class 11:52 a.m. - 12:47 p.m.)

11:47 a.m. - 12:17 p.m.
(Class 11:22 - 11:47 a.m. and 12:22 - 12:47 p.m.)

12:17 - 12:47 p.m.
(Class 11:22 a.m. - 12:17 p.m.)

12:52 - 1:41 p.m. (49 min.)

1:46 - 2:35 p.m. (49 min.)

2:35 p.m.

“TEACHER INSERVICE DAY” (11:00 A.M. DISMISSAL)

First Period

Second Period

Third Period

Fourth Period

Fifth Period

Sixth Period

Seventh Period

Dismissal

7:40 - 8:06 a.m. (26 min.)

8:10 - 8:35 a.m. (25 min.)

8:39 - 9:04 a.m. (25 min.)

9:08 – 9:33 a.m. (25 min.)

9:37 – 10:02 a.m. (25 min.)

10:06 - 10:31 a.m. (25 min.)

10:35 - 11:00 a.m. (25 min.)

11:00 a.m.

“TEACHER INSERVICE DAY” (1:50 P.M. DISMISSAL)

First Period

Second Period

Third Period

Fourth Period

Fifth Period

Lunch

Lunch (1)

Lunch (2)

Lunch (3)

Sixth Period

Seventh Period

Dismissal

7:40 - 8:25 a.m. (45 min.)

8:30 – 9:12 a.m. (42 min.)

9:17 – 9:59 a.m. (42 min.)

10:04 - 10:46 a.m. (42 min.)

10:51 a.m. – 12:16 p.m.

(55 min. classes for Lunches 1 & 3; 50 min. for Lunch 2)

10:46 - 11:16 a.m.
(Class 11:21 a.m. – 12:16 p.m.)

11:16 - 11:46 a.m.
(Class 10:51 – 11:16 a.m. and 11:51 a.m. – 12:16 p.m.)

11:46 a.m. - 12:16 p.m.
(Class 10:51 – 11:46 a.m.)

12:21 - 1:03 p.m. (42 min.)

1:08 - 1:50 p.m. (42 min.)

1:50 p.m.